Θαλάσσιο Σκι

Το Θαλάσσιο Σκι είναι ένα άθλημα που προσφέρει ευχάριστες στιγμές λόγω της ολίσθησης επάνω στο νερό και της ταχύτητας που αναπτύσσεται. Παρουσιάζει μια συνεχώς ανοδική πορεία με την επιτυχημένη διοργάνωση αθλητικών εκδηλώσεων διεθνούς εμβέλειας (Μεσογειακοί, Βαλκανικοί, Πανευρωπαϊκοί και Παγκόσμιοι αγώνες) και μετράει πολλές διακρίσεις Ελλήνων αθλητών. Η κατάλληλη ηλικία για να μάθει κάποιος θαλάσσιο σκι ξεκινάει από 6-7 ετών αλλά εξαρτάται πάντα από το σωματότυπο του αναβάτη.

Η μέθοδος εκμάθησης περιλαμβάνει προσομοίωση έξω από το νερό με τις βασικές συμβουλές για την εκκίνηση και την πορεία. Τα πέδιλα είναι δεμένα μεταξύ τους με μια πλαστική μπάρα ώστε να μην  ανοίγουν και να παραμένουν  σταθερά παράλληλα. Αυτό επιτρέπει στον αρχάριο ευκολότερη και γρηγορότερη εκμάθηση. Η ισορροπία πάνω στο νερό επιτυγχάνεται από το πρώτο κιόλας μάθημα αρκεί ο μαθητευόμενος να έχει δώσει καλή προσοχή  στις οδηγίες του εκπαιδευτή. Το μάθημα διαρκεί ένα τέταρτο περίπου.

Το θαλάσσιο σκι αποτελεί καλή γυμναστική για όλο το σώμα και έτσι σου δίνεται η ευκαιρία εκτός από το να μάθεις ένα extreme sport, να γυμναστείς ευχάριστα.

Απαιτεί ήρεμη θάλασσα χωρίς κύμα και για το λόγο αυτό  η διεξαγωγή του στον Μεσσηνιακό κόλπο γίνεται μόνο τις πρωινές ώρες και αργά το απόγευμα, καθώς μετά τις 12:00 κάνει την εμφάνισή του το φαινόμενο του θερμικού ανέμου.

Εμπιστευτείτε την εμπειρία μας και ανακαλύψτε τα όρια σας.

Links

KalamataMall.gr MessinianBay Hotel FreeMotion Ακτή Ταύγετος
 

Find us